

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Цената му е около 80 лева за килограм, а най-бързо черупката му се пробива с бормашина
Козунаците са модерно изобретение на градската култура и са се вмъкнали в празника под натиска на модата и на пазара
Поевтиня ли празничната трапеза при съседите?
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Ако спазваме традициите, ще купуваме в пъти по-малко, а май ще е най-добре да поръчаме от ресторант, ако не сме много хора
Боядисани яйца, козунак, великденски зайчета - това са символите на светлия празник
След пости можете да хапвате от всичко, но задължително в по-малки порции и по-често
Агнешкото месо на българския пазар бива няколко вида, основното от които е охладеното
Един трик за повече здрави яйца
Някои стопани съветват още отсега да си запазим агне и да дадем капаро, за да не останем с празни ръце навръх празника